Inloggen Account aanvragen

Account aanvragen

Met dit formulier vraagt u een account aan om in te kunnen loggen op rijkshuisstijl.nl. Heeft u (eenmalig) een logo nodig? Gebruik dan het formulier Logo aanvragen.

Uw aanvraag

Als uw huisstijlcoördinator uw aanvraag heeft goedgekeurd, ontvangt u binnen 2 werkdagen de inloggegevens.

Disclaimer

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht en het aanmaken van het account waarmee u straks kunt inloggen. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Account aanvragen

Uw aanvraag

* verplichte velden

Vul alleen met cijfers en zonder spaties uw mobiele telefoonnummer in. Wij gebruiken dit eenmalig om u per sms uw wachtwoord toe te sturen.

Voorwaarden *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw aanvraag te beoordelen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens, zodat we in staat zijn om uw aanvraag te beoordelen, zodat wij deze eventuele overeenkomst uit kunnen voeren.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw vraag wordt doorgestuurd naar een ministerie voor beoordeling. Uw gegevens kunnen, binnen de Rijksoverheid, gebruikt worden om misbruik van rechten op te sporen en voorkomen.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na beoordeling en verwerking van uw aanvraag, worden uw persoonsgegevens een maand bewaard. De Rijksoverheid kan gegevens wel langer bewaren en gebruiken voor opsporing. Bijvoorbeeld als iemand via de site strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet. Collegiale e-mails (binnen de Rijksoverheid) worden vernietigd conform het Rijksbrede beleid.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *