Inloggen Account aanvragen

Beeldbank coronacommunicatie

Op deze pagina stellen we beelden beschikbaar bedoeld voor overheidscommunicatie over het coronavirus COVID-19. Dit betreft informatie die vanuit de Rijksoverheid over corona maatregelen en/of richtlijnen wordt uitgedragen. Naast de Rijksoverheid mogen ook lokale en provinciale overheden deze foto's gebruiken.

Richtlijnen voor gebruik

  • De foto’s uit deze beeldbank mogen alleen gebruikt worden in het kader van coronacommunicatie. Communicatie gericht op het onder controle krijgen van het corona virus.
  • De foto's mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals communicatie die niet corona betreft of voor commerciële doeleinden.
  • Commerciële instellingen mogen de foto's niet gebruiken.
  • Het niet toegestaan de foto's door te geven aan derden.

Bij misbruik kan door de fotograaf of geportretteerde opgetreden worden. Indien dit het geval is, zal de de afhandeling hiervan de verantwoordelijkheid zijn van degene die de foto op onjuiste wijze heeft toegepast.

Beeldensets per thema

Wil je een set ontvangen dan kun je de naam van de gewenste set mailen naar beheerrijkshuisstijl@minaz.nl. Zet dan wel in de onderwerpregel: aanvraag coronafotografie. Zoek je kant en klare communicatiemiddelen over corona, kijk dan op Rijksoverheid.nl.

Werk je bij de Rijksoverheid en heb je een account voor de rijkshuisstijl, dan kun je hier de beelden zelf downloaden