Inloggen Account aanvragen

Campagneposter neutrale lay-out zonder afzender

Deze oplossing is bedoeld voor campagnes waarin wordt samengewerkt met meer dan 5 gelijkwaardige samenwerkingspartners. Dan vervalt de afzenderbalk. De campagneregel fungeert dan als afzender. Gebruik deze campagnestijl alleen als de campagne is aangemeld bij DPC.

Advertentie in neutrale stijl zonder afzender
Neutrale stijl zonder afzender

Campagneruimte

De campagneruimte is geheel vrij in te vullen. Is er geen bodytekst-blok? Dan mogen alle voorkomende teksten in de campagneruimte in campagne typografie òf in huisstijltypografie.

Campagneregelbalk (verplicht)

De campagneregelbalk is verplicht. Deze balk heeft een variabele breedte en hoogte en staat altijd onderaan de pagina, gecentreerd en aflopend. De maximale breedte is tot er een restruimte van één lintbreedte aan weerszijden overblijft. De achtergrondkleur van het blok is wit, lichtgrijs, transparant of één van de communicatiekleuren.

Bodytekst-blok (optioneel)

Het tekstblok heeft een variabele breedte en hoogte. Plaats deze gecentreerd onderaan aflopend. Het blok volgt altijd de breedte van de campagneregelbalk. De bodytekst mag in campagnetypografie of huisstijltypografie. De achtergrondkleur van het blok is wit, lichtgrijs, transparant, één van de communicatiekleuren of afgeleid uit het campagnebeeld. De ruimte tussen de campagneregelbalk en het optionele bodytekst-blok is altijd 1/5 x. Campagneregelbalk en tekstblok hoeven niet dezelfde kleur te zijn.