Inloggen Account aanvragen

Contact met beheerder

Gebruik onderstaand formulier alleen voor wijzigingen op of problemen met uw bestaande inlogaccount op deze site. Nieuwe inlogaccounts kunt u aanvragen via het aanvraagformulier voor accounts. Voor alle andere vragen kunt u terecht op de algemene contactpagina.

Disclaimer

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht en het aanmaken van het account waarmee u straks kunt inloggen. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Contact met beheerder

Uw aanvraag

* verplichte velden

Reden *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna het vernietigd wordt. Uw informatie wordt mogelijk doorgestuurd naar een ministerie voor beantwoording. Wij beantwoorden uw verzoek zo snel mogelijk.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens, zodat we in staat zijn om uw vraag te beantwoorden, op basis van onze overeenkomst.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw vraag wordt, onder onze verantwoordelijkheid, door een van onze leveranciers beantwoord. Zij kunnen uw vraag doorsturen naar een ministerie voor beantwoording. Uw gegevens kunnen, binnen de Rijksoverheid, gebruikt worden om misbruik van rechten op te sporen en voorkomen.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na beantwoording van uw vraag, worden uw persoonsgegevens bewaard zolang u een account bij ons heeft. De Rijksoverheid kan gegevens wel langer bewaren en gebruiken voor opsporing. Bijvoorbeeld als iemand via de site strafbare feiten pleegt of strafbare uitlatingen doet.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *