Inloggen Account aanvragen

Belastingdienst, Caribisch Nederland, Douane, FIOD en Toeslagen

Door het neerzetten van een sterk merk, ‘de stijl van het huis’ garandeer je dat iedereen naar dezelfde stijl en boodschap toewerkt. Onze huisstijl is een vertaling van de uitgangspunten van de corporate communicatie met als doel: herkenbaar communiceren. Naar binnen en buiten, zowel in vorm, beeld, tekst en interactie.

Door de huisstijlelementen consequent en in samenhang toe te passen, benadrukken deze elementen ons gezicht en geven ze stem aan onze identiteit. Hierbij hanteren we de rijkshuisstijl, de bijbehorende uitgangspunten, templates en toekomstige ontwikkelingen.

Alle informatie over de belastingdiensthuisstijl vind je op huisstijl.belastingdienst.nl. Bijvoorbeeld het merkbeleid, goedgekeurde eindproducten voor externe correspondentie en interne presentatiesjablonen, taal- en tekstrichtlijnen, ontwerpbestanden, bouwstenen, principes en templates.

Je krijgt toegang tot huisstijl.belastingdienst.nl door eenmaal een account maken: klik op ‘account aanvragen’ en registreer je met je belastingdienst-e-mailadres.

De huisstijlsite is nog in ontwikkeling. De komende tijd verbeteren en breiden we de site uit. Feedback uit de organisatie helpt ons daarbij. Heb je een vraag of een opmerking? Mail dan naar huisstijl@belastingdienst.nl.