Inloggen Account aanvragen

Beursstand en promotiematerialen

De Rijksoverheid wil studenten, starters en professionals interesseren voor het werken bij de Rijksoverheid. De Rijksoverheid doet dit onder meer door "face-to-face" contact te zoeken met de doelgroepen op beurzen, evenementen en universiteiten.

De evenementen richten zich over het algemeen op rijksbrede doelgroepen (financials, ICT'ers en juristen) en mbo-/hbo-/wo-generalisten. Maar dit kan per activiteit verschillen. Bij elk evenement kun je verschillende promotiemiddelen inzetten.

Beursstand

De Rijksoverheid heeft voor beurzen en evenementen zowel een grote als een mobiele stand ontwikkeld in de stijl van 'Werken voor Nederland'. De mobiele stand kun je kosteloos bij IDU lenen. Wel brengt IDU handelings- en administratieve kosten in rekening. Dit geldt ook voor kosten bij huur van audiovisueel materiaal, begeleiding voor opbouw en afbouw, en aanschaf van promotiemateriaal.

Er zijn 2 varianten van de mobiele stand beschikbaar: 6 vierkante meter en 12 vierkante meter. Bepaalde onderdelen zijn optioneel.

Voor informatie over het lenen van het standmateriaal en de kosten, kun je contact opnemen met arbeidsmarkt.idu@rijksoverheid.nl.

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal moet in ieder geval een link bevatten naar 'Werken voor Nederland'. Of Werken voor Nederland als afzender vermelden. Daarnaast moet je letten op duurzaamheid.

Je kunt promotiemateriaal bestellen via arbeidsmarkt.idu@rijksoverheid.nl.